**Gezocht: Zangers voor de Betoverende Voorstelling "Psyche – A Soul’s Journey" van Opera Armida**

 

Van 20 september tot en met 14 december 2024 vindt in de Grote of St.-Bavokerk op de Grote Markt in Haarlem de culturele manifestatie "Bezielende Ontmoetingen" plaats. Daarin staat een expositie van Matthijs Wils centraal. Wils is bekend om zijn unieke installaties van keramiek, ruwe wol, zijde en wilgentakken. Bezoekers kunnen de keramische objecten en de wol aanraken en worden o.a. uitgenodigd om hierover met elkaar in gesprek te gaan.

Bij de expositie zal Opera Armida met "Psyche – A Soul’s Journey" een betoverende nieuwe voorstelling geven, die het publiek door de installaties in de kooromgang leidt en eindigt in het hart, de viering,  van de kerk. Deze voorstelling, geregisseerd door Matt Lynch, combineert klank, woord en beweging om een visuele en muzikale beleving te creëren. Met optredens van o.a. zangeres Adva Tas en pianiste Mirsa Adami.

Het hoogtepunt van de voorstelling is het verlossende "Salve Regina" van Arvo Pärt, uitgevoerd door een gemengd koor dat het publiek omringt. Voor deze ontroerende finale zoeken wij enthousiaste zangers, die deel willen uitmaken van dit unieke project.

De voorstellingen vinden plaats op:

- Vrijdag 15 november, - Zaterdag 16 november,- Vrijdag 22 november,- Zaterdag 23 november

Alle voorstellingen beginnen om 16:00 uur en duren maximaal 45 minuten.

Lijkt het je leuk om mee te doen aan deze inspirerende en avontuurlijke voorstelling? Neem dan contact met ons op en word onderdeel van Opera Armida’s "Psyche – A Soul’s Journey"!